Josephine

Tijdens mijn zwangerschapsverlof kwam ik er achter dat ik een burn-out had. Deze is tijdens mijn zwangerschap ontstaan wegens erg hoge werkdruk en vervelende ervaringen met mijn manager.

Nog voordat mijn zwangerschapsverlof was afgelopen besloot ik hulp te zoeken. Hulp van iemand die mij weer kon leren ontspannen en mijn lichaam te voelen. Omdat ik geïnteresseerd was in Rebalancing kwam ik via Google terecht bij praktijk Ademruimte.

In de maanden dat ik bij Ellen heb ik gelopen heb ik meer vertrouwen gekregen in mijn lichaam. Ik heb mijn lichaam weer kunnen gebruiken om rust te krijgen. Door de verschillende sessies kon ik weer leren ontspannen en ben ik steeds meer de signalen van mijn lichaam gaan herkennen. De behandelingen waarbij we via mijn lichaam werkten middels mijn reflexen vond ik heel bijzonder!

Ik heb ervaren dat mijn lichaam alles heeft opgeslagen wat ik heb meegemaakt en ik ook van daaruit blijf reageren. Ellen heeft mij geholpen om de balans in mijn lichaam weer te herstellen door te werken met mijn reflexen. Ook heb ik vaak tips en oefeningen meegekregen waar ik dan thuis ook mee aan de slag kon.

Op dit moment gaat het goed met mij. De maanden bij Ellen zijn een hele mooie en waardevolle bijdrage geweest in mijn proces. Het heeft bijgedragen aan de heling op verschillende vlakken. De wijsheid van het lichaam is ongekend, dat is wat ik meeneem van deze behandelingen op mijn verdere pad.

Nogmaals bedankt Ellen, je hebt mij het vertrouwen in mijn lichaam teruggegeven en met jouw warmte heb ik weer leren ontspannen.