Ralph (4 maanden)

Via de reflux Facebookpagina kwam ik bij Ellen terecht. Ik las goede verhalen over het behandelen van (jonge) kinderen met o.a. reflux en de daarbij komende ongemakken.

Onze zoon heeft een moeilijke start in het leven gehad. Vanaf dag 2 spoog hij met bogen zijn wieg uit, slapen was lastig en hij ging mettertijd steeds meer refluxklachten vertonen. Daarnaast heeft Ralph een ALTE gekregen toen hij 2 maanden oud was en heeft hij in het ziekenhuis gelegen. Met 3 maanden is hij geopereerd. Dit alles heeft voor veel stress gezorgd bij Ralph en ons als ouders. Wij wilden graag onze zoon pijnvrij zien, een stuk vrolijker en dat hij meer kan genieten van het leven.

Ellen is een tijdje met Ralph aan de slag geweest. Steeds merkten wij verbeteringen en trouw werden thuis de oefeningen gedaan met Ralph. Ellen legt de oefeningen goed uit, laat je oefenen en tekent ze uit. Bij de eerstvolgende keer laat je zelf de oefening zien, zodat ze zeker weet dat je het goed doet. Dit hebben wij als heel prettig ervaren.

Het is fijn om te zien dat de behandeling aanslaat en steeds stap voor stap onze hulpvraag verder gerealiseerd zien worden. Wij hebben nu een ontzettend vrolijk, ondeugend boefje!

Motorisch gezien heeft hij een razendsnelle ontwikkeling gemaakt. Ralph zit duidelijk beter in zijn vel. De refluxklachten zijn minder en het slapen gaat ook met kleine stappen vooruit. Wij zijn er erg trots op hem en dankbaar dat Ralph nu zichzelf kan zijn.

Lieve Ellen, de grootste reden dat Ralph nu een droomventje is… dat ben jij! Dank je wel!