Ademruimte voor jong en oud

Als je geboren wordt, heb je er al een hele reis opzitten. Het blijft een magisch wonder hoe de ontmoeting van twee cellen kan uitmonden in zo’n prachtig nieuw leven. Je hebt een lichaam gekregen die je in staat stelt om al jouw kwaliteiten in de wereld te brengen en deze weer een stukje mooier te maken. Met jouw eerste inademing begin je een heel nieuw avontuur, die pas eindigt met jouw laatste uitademing. Deze tijd, dat is jouw leven. Jouw ademruimte.

Al heel jong kan deze levensruimte ingeperkt worden. Door een moeilijke levensstart, stressvolle gebeurtenissen of onverwerkte levenservaringen die zich vastzetten in je lichaam en je levensenergie en groeimogelijkheden beperken. Wat erin zit, kan er niet uit komen.

In mijn praktijk bied ik een breed aanbod aan begeleiding en behandeling, die ruimte geeft aan lichaam en geest om de natuurlijke vermogens tot bloei te laten komen en opgebouwde spanningen los te laten. Er ontstaat weer rust, vertrouwen en plezier in het leven.
Er ontstaat weer ademruimte.

Ademruimte. In de naam komt alles samen.

Ellen Bulder

Neuro-ontwikkelingstherapeut
Baby- en kindertherapeut
Geboortecoach

Tijdens een succesvolle carrière in het ‘nooit-genoeg-altijd-beter’ bedrijfsleven kwam ik in aanraking met massage. Volgens mij was dit de eerste keer in mijn leven dat ik uit het denken stapte en mijn eigen lijf ging voelen. Wat een verademing! Mijn interesse in lichaamswerk was gewekt en zo werd mijn nieuwe carrière als lichaamsgericht therapeut geboren.

Inmiddels is het 15 jaar later en werk ik met baby’s, (jonge) kinderen en volwassenen waarvan de ontwikkeling blokkeert of niet naar verwachting verloopt. Iedere keer vind ik het weer bijzonder hoe de sleutel tot ontwikkeling in het lichaam te vinden is. Hoe langdurige lichamelijke en emotionele klachten verdwijnen en de ontwikkeling weer op gang komt als het stresssysteem diep in het brein ontspant en het lichaam de energievretende overlevingsreacties mag gaan loslaten.

Rust en ruimte in lichaam en leven, dat is wat ik ieder mens gun.

Ook behoefte aan meer ademruimte in je leven?

Of maak je je zorgen over de ontwikkeling van je baby of (jonge) kind?
Neem dan contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak.