Tarieven

TARIEF
Kennismaking (telefonisch) Gratis
Intakegesprek kind (60 minuten) € 80
Intakegesprek volwassene (90 minuten) € 120
Babyconsult (90 minuten) € 120
Screening van reflexen (2 uur) € 160
Vervolgsessie 60 minuten € 80
Vervolgsessie 90 minuten € 120
Volledig MNRI® Protocol (2 uur) € 160
Oudergesprek (60 minuten) € 80
Overleg met derden (bv. school) € 80
Workshops / lezingen / studiedag In overleg

Vergoeding
Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging LVNT (voorheen VNT), waardoor de meeste verzekeraars mijn sessies vergoeden. Check de polisvoorwaarden of je voor vergoeding in aanmerking komt. Ook hier kun je zien of mijn behandelingen bij jouw verzekeraar voor vergoeding in aanmerking komen. Mijn behandelingen vallen als Natuurgeneeskundige consult onder de categorie Overige natuurgeneeskunde (code 24005).

Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts om een afspraak te maken. De consulten van Ademruimte gaan niet ten koste van het eigen risico.

Verplaatsing en annulering
Als je een afspraak maakt, reserveer ik mijn tijd en ruimte. Mocht je een afspraak willen verplaatsen of annuleren, dan kan dat tot 48 uur van tevoren. Daarna worden de volledige sessiekosten in rekening gebracht.

Betaling
De sessies worden contant afgerekend of kunnen ter plekke via mobiel internetbankieren worden voldaan. Het is niet mogelijk om in de praktijk te pinnen. Na iedere sessie ontvang je een factuur. Deze kun je indienen bij de zorgverzekering, mits je hiervoor verzekerd bent.

Heeft je kind een persoonsgebonden budget (PGB), dan kan begeleiding ook hieruit worden betaald.