Tarieven

TARIEF
Kennismaking (telefonisch) Gratis
Intakegesprek kind (60 minuten) € 100
Intakegesprek volwassene (90 minuten) € 150
Uitgebreid eerste consult baby/peuter/kleuter (90 minuten) € 160
Uitgebreide screening van reflexen (2 uur) € 225
Visuele screening (90 minuten) € 175
Vervolgsessie 60 minuten € 100
Vervolgsessie 90 minuten € 150
Volledig MNRI® Protocol (2 uur) € 200
Oudergesprek (60 minuten) € 100
Overleg met derden (bv. school) € 100
Workshops / lezingen / studiedag In overleg

Vergoeding
Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging LVNT, waardoor de meeste verzekeraars mijn sessies onder de aanvullende verzekering vergoeden. Check de polisvoorwaarden of neem contact op met je verzekeraar. Rebalancing® valt onder Lichaamsgerichte psychotherapie (prestatiecode 24513). Ook hier kun je zien of mijn behandelingen bij jouw verzekeraar voor vergoeding in aanmerking komen.

Wil je zeker weten dat jouw zorgverzekering mijn consulten vergoedt? Vraag dan na of ze beroepsvereniging LVNT erkennen en prestatiecode 24513 of 24005 vergoeden.

Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts om een afspraak te maken. De consulten van Ademruimte gaan niet ten koste van het eigen risico.

Verplaatsing en annulering
Als je een afspraak maakt, reserveer ik mijn tijd en ruimte. Mocht je een afspraak willen verplaatsen of annuleren, dan kan dat tot 48 uur van tevoren. Daarna worden de volledige sessiekosten in rekening gebracht.

Bereikbaarheid
Er is gratis parkeermogelijkheid in de directe nabijheid van de praktijk. De praktijkruimte is bereikbaar via twee trappen (geen lift).
De praktijk is bereikbaar via OV, de loopafstand tot de dichtstbijzijnde bushalte bedraagt ca. 10 minuten.

Betaling
De sessies worden na afloop direct afgerekend. Dit kan contact of via mobiel internetbankieren worden voldaan. Het is niet mogelijk om in de praktijk te pinnen. Na iedere sessie ontvang je een factuur. Deze kun je indienen bij de zorgverzekering, mits je hiervoor verzekerd bent.

Heeft je kind een persoonsgebonden budget (PGB), dan kan begeleiding ook hieruit worden betaald. De voorwaarden hiervoor kunnen per gemeente verschillen.