Muck (4 maanden)

We hebben 3 sessies gehad bij Ellen van Ademruimte, door een collega van papa zijn we hier terecht gekomen. We moesten er ruim 2 uur voor rijden, maar dat was het zeker waard gezien hoe onze zoon was en nu is.

Onze zoon heeft bijna 3 tot 4 maanden achter elkaar alles aan 1 stuk door gekrijst. Hij had veel onrust in zijn lijf en kon absoluut niet zonder inbakeren slapen. Zelfs dan was hij steeds aan het vechten met zijn armpjes.

Door zijn grote onrust dronk hij ook slecht en kwam te weinig in gewicht aan. Diverse artsenbezoeken en ziekenhuisopnames later was nog steeds niet duidelijk waarom hij zo onrustig en ontroostbaar bleef.

Na ons verhaal te hebben gedaan heeft Ellen een aantal dingen gedaan waardoor we direct al verschil zagen. Ellen gaf aan dat Muck zijn geboorte als overweldigend had ervaren. Het was voor ons best emotioneel om te zien dat hij nog zoveel last had van wat hij had meegemaakt.

Onze zoon bleek tijdens de bevalling een sterrenkijker te zijn en kon zich niet goed indalen. Op een gegeven moment dipte zijn hartslag zodanig dat direct moest worden overgegaan tot een spoedkeizersnede. Daarbij heeft de chirurg helaas met zijn scalpel zijn voorhoofd geraakt, met een klein sneetje tot gevolg.

We hadden niet hadden gedacht dat zoiets ‘kleins’ wat Ellen bij hem deed zoveel impact en verschil kan maken, in goede zin. Sinds de 2e sessie gaat het een stuk beter en is het huilen er helemaal vanaf en schaterlacht hij het uit. We hebben nu een heel ander kind!

We hebben een zeer bijzondere ervaring gehad en raden dit zeker aan voor gezinnen met een soort gelijke situatie waar je met je kleintje al teveel artsen en ziekenhuizen hebt gezien en niets helpt. Ellen, dank je wel!