Joke

Na jaren van ziekte, opnames, operaties, reuma en 2x borstkanker voelde ik me niet meer thuis in mijn lichaam.

Soms had ik zelfs een hekel aan mijn eigen lichaam. Ik kon niet meer voelen dat er gevoel zat in mijn lijf en was vooral in mijn hoofd bezig. Ik las iets over rebalancing en met name het weer contact maken met je lichaam sprak me aan.

Ik koos voor de praktijk van Ellen omdat de website er professioneel uit ziet. Vanaf de eerste behandeling bleek ik de juiste keuze gemaakt te hebben. Ik heb Ellen ervaren als een rustige, warme, verstandige en gevoelige vrouw. Een vrouw van weinig woorden die wel precies de vinger legt op de wonde.

De manier waarop ze me mijn lichaam liet voelen, hoe ze me weer in contact bracht met mijn lichaam, hoe ze me leerde weer liefde te voelen voor mijn lichaam is bijna magisch te noemen.

Ze heeft mij precies die adviezen/tips gegeven die mij meer inzicht gaven en verder hebben gebracht in hoe ik om kan gaan met mijn lichamelijke uitdagingen. Ik ben niet genezen maar door Ellen heb ik geleerd dat er ook liefde, zachtheid, vrolijkheid, ruimte, rust en gevoel is in mijn lichaam naast de pijn en ziekten.