Flore (5 maanden)

Half februari kwamen wij voor de eerste keer bij Ellen. Onze dochter, toen bijna 5 maanden oud, weigerde stelselmatig de fles en kon niets in haar mond verdragen. We hadden gelukkig met onze eerste dochter al veel gezocht en toen ontdekt dat het met de reflexen te maken had, dus nu we dezelfde problematiek zagen, hadden we al snel een afspraak bij Ellen.

De kokhalsreflex was erg actief en het zuigen en slikken bleek nog niet goed te gaan. Direct na de eerste afspraak zagen we al verbetering. Ze dronk zeker niet gelijk goed uit een fles, maar we zagen dat de oefeningen wel effect hadden.

Na enkele afspraken dronk ze genoeg uit de fles om een werkdag van mij fijn door te komen. Nu drinkt en snoept onze kleine meid er op los, alsof ze nooit anders gedaan heeft! Inmiddels is ze 10 maanden oud en is de afgelopen weken weer zoveel meer gaan eten, proeven en drinken!

We zijn blij dat we bij Ellen terecht zijn gekomen. Ellen straalt heel veel rust uit en kijkt naar veel meer dan alleen het probleem dat je zelf aangeeft. Ze legt tijdens de behandeling veel uit en laat het je dan zelf ook oefenen, zodat ze bij kan sturen. De afspraken waren intensief, maar leverden dit fijne resultaat!!