Marianne

De reden om voor een behandeling naar Ellen te komen was omdat bij mij slijtage van de nekwervels was geconstateerd. Ik werd door de neuroloog naar huis gestuurd met de mededeling dat ik met de pijn moest leren leven en zo nu en dan maar een paracetamol moest nemen. De pijn was altijd aanwezig en beheerste mijn hals, oor, schouder, doorstralend in de arm tot aan de pink. Op advies van mijn schoonzus kwam ik in de praktijk van Ellen terecht. Mijn schoonzus heeft zich verdiept in MNRI Reflexintegratie en vond haar op internet omdat ik ook in Capelle woon.

Haar behandelingen hebben mij ontzettend veel goed gedaan. Ik heb het als zeer waardevol, ontspannend, liefdevol, respectvol en pijnverminderend ervaren. Vooral de duur van de behandeling (90 minuten) is heel prettig.

Ik vind het nog steeds verbazingwekkend en ben haar erg dankbaar dat ze de juiste “pijnpunten” in mijn lijf kon aangeven en dat door haar behandeling de pijn zo goed als verdwenen is. Ik heb inmiddels (3 maanden later) wel weer wat lichte pijn in mijn schouder, zodat ik graag binnenkort weer een afspraak zou willen maken voor een, zoals ze het verwoordt, “op het lijf geschreven behandeling”.

Ervaring van anderen