Vragen over cursussen


Waar vinden de workshops en cursussen plaats?

Deze worden georganiseerd in de sfeervolle praktijk Ademruimte aan het Vuurvlindertje erf in Capelle Schollevaar. Bij een andere locatie wordt dit vermeld in de Cursusagenda.

Hoe groot zijn de groepen?
De grootte van de groep ligt tussen de 6 - 8 personen. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht, en krijg je de materie goed in de vingers.

Hoe geef ik me op voor een cursus of workshop?
Je kunt in de Cursusagenda zien wanneer er een cursus of workshop gepland staat. Je kunt je opgeven via het digitale aanmeldformulier. Deze verschijnt als je op de beschrijving van de activiteit klikt.

Wanneer en hoe krijg ik bericht dat ik ben aangemeld?
Nadat je je via het formulier op de website hebt aangemeld, ontvang je per mail de bevestiging van je aanmelding. Na betaling van het cursusgeld ontvang je meer informatie over het programma en eventuele benodigdheden. Plaatsing geschiedt op volgorde van betaling.

Kan ik annuleren of verplaatsen?
Je kunt een cursus of workshop annuleren tot 1 maand van tevoren. In dat geval zal 10% van het deelnamebedrag worden ingehouden. Als je annuleert tot 2 weken voor de cursusdatum, wordt 50% gerestitueerd. Binnen 2 weken wordt geen restitutie meer verleend. Je kunt wel een ander voor jou in de plaats sturen. De uitgebreide beschrijving van de cursusvoorwaarden vind je hier.

Voor de cursusweken in Frankrijk gelden andere annuleringsvoorwaarden. Deze kun je bij mij opvragen.

Als ik tijdens een cursus een keertje niet kan, kan ik dan inhalen?
Dit is alleen mogelijk in een volgend blok van de cursus, indien de groepsgrootte dit toelaat. Er wordt geen restitutie verleend bij gemiste lessen.

Organiseer je ook workshops en cursussen op aanvraag?
Jazeker! Er zijn je al verschillende vriendinnengroepen voorgegaan, die bij Ademruimte een eigen massageworkshop hebben georganiseerd. Als je met elkaar een gezellige dag wilt beleven, kun je met mij de mogelijkheden bespreken.

Geef je ook privéles?
Dat is ook mogelijk. Als je als duo wilt leren masseren of mediteren, dan ben je van harte welkom. Ik kan dan een minicursus voor jullie samenstellen op basis van jullie eigen wensen. Als je alleen een bepaald thema wilt uitdiepen, geldt dit als een sessie.

Op de hoogte blijven? Vul hier je e-mailadres in.