×

Fout

[SIGPLUS_EXCEPTION_DEPENDENCY_MISSING] The sigplus module must be used in conjunction with the sigplus content plug-in. The latest version of the sigplus distribution is available from BitBucket. The plug-in must be enabled for the module to work.

Massagedoeken


massagedoekMassagedoeken zijn speciale doeken waarmee je wordt toegedekt als je op de massagetafel ligt. Hierdoor voel je je aangenaam warm en gekoesterd, vooral als ze ook nog eens eerst op de verwarming hebben gelegen.

Mijn massagedoeken worden veel gebruikt door (massage)therapeuten en door particulieren die hun interieur willen verfraaien. Het kleurrijke dessin geeft een mooi accent in de praktijkruimte en is door zijn afmeting (standaard 2.20m lang) ook nog eens heel functioneel.

De massagedoeken zijn gemaakt van batik of taftzijde en gevoerd met een zachte stof. Ze nemen weinig olie op en blijven ook na vele wasbeurten nog mooi en soepel. Ik maak de doeken in een beperkte oplage zodat je zeker bent van een uniek exemplaar. De collectie is daarom ook continu aan verandering onderhevig. De foto's aan de rechterzijde geven je een impressie. Mocht je op zoek zijn naar een bepaalde combinatie van kleuren of die ene doek die je praktijkruimte die extra uitstraling geeft, kun je altijd bij mij terecht voor maatwerk. 

Prijzen

Helaas zijn de inkoopprijzen erg gestegen in de afgelopen tijd, waardoor ik genoodzaakt ben de prijzen van de doeken hierop aan te passen. Een standaarddoek kost 65 euro (excl. BTW). Daar heb je dan wel een unieke en handgemaakte doek voor die lang meegaat.

Onderhoudsadvies

Wassen op 30 - 40 graden is voldoende om de doek mooi te houden. Was de doeken bij voorkeur apart en niet drogen in de droogtrommel om krimp te vermijden.

Als je de doek na een oliemassage weinig gebruikt en niet steeds wilt wassen, bewaar deze dan in een afgesloten plastic zak.


Ademruimte - Voor rust en ruimte in lichaam en leven  

{likebtn}

 

Op de hoogte blijven? Vul hier je e-mailadres in.