roze roosIk vond weer mijn echte IK

Ik was mezelf een beetje kwijt. Natuurlijk door de ups en downs van het leven, maar ook door zelfonderzoek. Wie ben ik en waar wil ik naar toe. Na het lezen van een artikel in de Happinez over Rebalancing ben ik bij Ademruimte terecht gekomen. De naam alleen al vind ik allesomvattend.

Vol verwachting ging ik naar de eerste afspraak, al had ik geen idee wat ik kon verwachten. De ontmoeting met Ellen was voor mij bijzonder. Door haar zeer open maar toch gereserveerde houding kon ik mijn gevoelens delen. Altijd goed en zonder oordeel nam ze ze in ontvangst. En ging met de informatie aan het werk o.a door middel van aanrakingen. Aanrakingen die me bewust maakte van spanningen in mijn lijf en de betekenissen ervan.

Door het bewust worden van deze spanningen komt er een helend proces in beweging. Het is net een stoomtrein, eerst langzaam en maar steeds sneller volgen de inzichten en ben je met jezelf aan het werk. Heel bijzonder te ervaren dat je die kracht in je hebt en dat je die onder begeleiding van Ellen kan gebruiken.

Ik vond weer mijn echte IK. Ik kan weer ademen. Wat ben ik blij met deze hernieuwde ontmoeting!

Ellen, ontzettend bedankt voor de fantastische begeleiding. Ik gun iedereen Ademruimte.


Terug

Op de hoogte blijven? Vul hier je e-mailadres in.