2 vlindersSamen genieten van rust en ontspanning. Woordenloos helen door liefdevol ontmoeten. 


Helende Kindermassage wordt aangeboden als workshop of privéles, samen met je kind. Je leert een aantal ontspannende massagetechnieken waarmee de band tussen jouw en je kind wordt verstevigd. Een helende ervaring voor beiden, waarin jullie een gezamenlijk rustpunt kunnen vinden en kunnen loskomen van de turbulentie van het dagelijks leven.


Ervaringen van ouders

DSCN3741 web"De verwondering emotioneerde mij, zo'n prachtig kind dat aangeraakt mag worden!"

"Alles klopt! De sfeer, warmte, geuren, je stem en rust, de tijd die we overal voor nemen, de intense verbinding met je kind, de mooie structuur van de workshop, de lekkere thee & hapjes, de ruimte, de kleuren, de aandacht, je liefde. Alles klopt. Wat was het fijn!"

"Mooi! Het contact met elkaar, fijn en rustgevend. Ik realiseer me dat ik vaker een dergelijk stiltemoment met mijn kind moet nemen!"

"Een moment van rust en ontspanning, een cadeau voor ons allebei!"

"Liefdevolle, wijze en kordate professionele begeleiding door Ellen. Warm welkom, met oog voor moeder & kind!"


Over Helende Kindermassage

DSCN3736 web gesneden2Kinderen die regelmatig gemasseerd worden kunnen beter groeien, leren en slapen. Kindermassage helpt ook tegen faalangst, stress, hoofdpijn, buikpijn en concentratie-problemen. En niet te vergeten: je kind masseren is leuk en ook voor jezelf rustgevend! Dit ontspannen moment van samen versterkt de band tussen jou en je kind.

Deze workshop doe je samen met je kind. Je leert als ouder enkele ontspannende technieken voor voeten en hoofd. Daarnaast leer je om vanuit liefdevolle aandacht aanwezig te zijn in het contact met je kind en te voelen wat zijn of haar lichaam nodig heeft. 

De technieken die je leert zijn afkomstig uit de Mindfulness, Integratieve Massage en Rebalancing. Ik heb deze op basis met mijn ervaring met het werken met kinderen in mijn praktijk afgestemd op het kinderlichaam. 

Je kunt Helende Kindermassage leren in een workshop of privéles. Het is geschikt voor kinderen van alle leeftijden.Terug


Ademruimte - Voor rust en ruimte in lichaam en leven 

{likebtn}

Op de hoogte blijven? Vul hier je e-mailadres in.