blauwe vlinderEen mooie vorm van ontspannings-massage waarin de heelheid van je lichaam centraal staat.

Integratieve Massage maakt gebruik van technieken uit de klassieke massage, dynamische massage en polariteitsmassage. Deze worden tijdens een sessie ge├»ntegreerd en afgestemd toegepast. Deze massagevorm is ontwikkeld door Geert van Coillie. 

Naast de heilzame, ontspannende werking van de aanrakingen op het lichaam is er een even grote aandacht voor het gevoel, de emotionele beleving. Je wordt in de massage meegenomen naar een gebied van innerlijke stilte waar de diepste kern van iemands wezen ervaren kan worden. Het is een bezielde, vanuit het hart komende vorm van massage: aanraken, aangeraakt en " geraakt " worden. Een woordeloos helen door een liefdevol ontmoeten.

De massage is iedere keer anders en wordt afgestemd op de behoefte van jouw lichaam. Soms werk ik meer energetisch, soms meer dynamisch. Altijd werk ik met warme olie op basis van aromatherapie. Door je regelmatig te laten masseren, wordt de massage steeds meer 'op het lijf' geschreven, en zal je merken dat het gemakkelijker wordt in het dagelijks leven om te ontspannen, en je lekker in je vel te blijven voelen.

Voor meer informatie over Integratieve Massage kun je ook terecht op www.i-massage.nl.

Terug

 

Op de hoogte blijven? Vul hier je e-mailadres in.