Activiteiten


Rust, inzicht en herstel, dat staat centraal bij Ademruimte. Niet alleen als volwassene, maar ook als kind en puber kun je bij mij terecht om meer rust in je lichaam, hoofd en hart te krijgen. We kunnen allemaal wel wat meer Ademruimte gebruiken. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging BATC, waardoor de meeste verzekeraars mijn behandelingen vergoeden, zie hier. Meer informatie over mijn werkwijze vind je hier.

Naast individuele sessies organiseer ik diverse workshops waarin je meer rust en ruimte in jezelf kunt ervaren. In de cursusagenda vind je het huidige aanbod.

Ik organiseer regelmatig diverse lezingen en voorlichtingsavonden, waarin ik mijn kennis deel over de gezonde ontwikkeling van het kind vanaf de zwangerschap en het ontstaan en begeleiden van diverse ontwikkeluitdagingen. Ook geef ik workshops over ontwikkelingsgericht werken met kinderen met speciale uitdagingen op scholen, medisch kinderdagverblijven, jeugdzorginstellingen en kinderopvang. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Heb je vragen over de workshops en cursussen? Neem dan even contact op of kijk hier.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten tijdens een van mijn activiteiten.

De cursusvoorwaarden vind je hier.

Ademruimte - Voor rust en ruimte in lichaam en leven